Om mig

 

Janni - fotoJeg hedder Janni Christensen og er 40 år.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har arbejdet med dette område i en del år. Jeg har oplevet nedskæringer, større krav til den enkelte, mere administration på området og mindre tid til opgaverne på gulvet.

Jeg gik senere fra at være medarbejder til en leder stilling på daginstitutionsområdet og har erfaret vigtigheden i at passe på mig selv og samtidig have fokus på- og balance mellem medarbejdertrivsel/godt arbejdsmiljø og opgaver/produktivitet. Erfaringen af at passe på mig selv, måtte jeg tage ved lære af på den mindre behagelige måde. Jeg gik nemlig ned med alvorlig stress.

Jeg ved derfor hvordan det føles ikke at have overskud, overblik, være irritabel, få for lidt og dårlig søvn, være grådlabil,  glemsom, at gøre alt hurtigt, men alligevel ikke når det jeg gerne ville. At indtage koffeinholdige drikke og chokolade som stimulans, da jeg ikke tog tid til frokost og pauser i løbet af dagen. Jo tak jeg har haft snuden helt nede i møgbunken og ved hvordan det påvirker hverdagen, ens omgivelser og en selv. Hvordan det kan virke uoverskueligt at komme ud af igen og at have brug for redskaber og hjælp til at komme igennem stressen.

Vi oplever i dag en stigning i antallet af stressramte og nogle mere alvorlige end andre. Jeg blev selv en del af statistikken. Da jeg kom ud af min stress, valgte jeg at uddanne mig videre til Stresscoach hos Bjarne Toftegård, som pt. er Danmarks førende på området og har samtidig taget et 8 ugers forløb i MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Jeg har udover overbygningen som stresscoach også en NLP Master (Klassisk coaching) og viden om kroppen gennem uddannelse som Lægeeksamineret Fysiurgisk Sportsmassør.

Jeg vil gerne give mine egne erfaringer, redskaber og viden videre og hjælpe med behandling- og forebyggelse til stressramte. Jeg kan hjælpe og støtte dig gennem hele processen. Du kan godt komme ud på den anden side som et helt menneske, også selv om det kan virke svært lige nu.

Jeg har redskaberne til at hjælpe dig, med at hjælpe dig selv!

Kontakt mig for en uforpligtende snak >>>